Nieuws

Mondmaskers en stemklachten

Aagje Dom formuleerde vijf tips voor Radio 2 om stem- en keelklachten te voorkomen bij het dragen van een mondmasker.

De rol van executieve functies bij leren lezen

De laatste webinar van onze reeks is afgerond: de rol van executieve functies bij leren lezen. Heb je de webinar gemist of wil je hem graag opnieuw bekijken? Dat kan! Download hieronder ook een overzicht van interessante bronnen.

Hoe herken je toekomstige leesproblemen?

De vierde webinar over het herkennen van toekomstige leesproblemen was een succes! Je kan de webinar hieronder (opnieuw) bekijken. Download ook de handige checklist en lees meer over de 10 signalen via fit-voor-lezen.

Meertalige therapie voor meertalige kinderen?

Woensdag 15 april vond de derde webinar plaats over meertalige therapie voor meertalige kinderen. Door een technisch probleem konden heel wat deelnemers niet volgen. Niet getreurd, via deze weg kan je de webinar herbekijken!

CommuniCare: beter praten met mensen met afasie

De tweede webinar over 'CommuniCare: beter praten met mensen met afasie' is ook afgerond! Herbekijk hem hier. Surf ook even naar het digitaal informatiepunt voor naasten met concrete tips voor het omgaan met een persoon met afasie.

Telelogopedie: nood breekt wet!

Woensdag, webinar-dag! Op 1 april vond onze eerste webinar plaats: Telogopedie, nood breekt wet. Bekijk hieronder de webinar opnieuw en download onze praktische tips.

Volg ons nu ook op LinkedIn!

Wil je op de hoogte blijven van al onze onderzoeksactiviteiten? Volg ons dan op LinkedIn!